Voor het aloude windsurfen kun je bij Telstar beach goed terecht. Maar Telstar beach heeft meer dan enkel windsurfen, zo kun je daar ook terecht voor kitesurfen en suppen. Windsurfen bestaat al tientallen jaren, en gemiddeld over die jaren genomen is Nederland de top. Tijdens de Olympische spelen was regelmatig de gouden medaille voor Nederland, logisch dat je dan in het hartje van het land, bij Strand Horst, terecht kunt om te windsurfen.

Surfen is goed te leren

Alle begin is moeilijk, zo ook surfen. Maar in feite kan iedereen via surf lessen leren windsurfen. Zeker op een ondiep meer krijg jij het windsurfen onder de knie. Je ervaart dan de ultieme vrijheid van de watersport. Zonder mechanische geluiden van een motor ga je met zeer hoge snelheid over het veilige meer. Het is niet te omschrijven wat een kick dat geeft, het is iets wat je moet voelen, wat je moet ervaren. Daarna, als je voldoende kennis hebt, dan is de sensatie nog verder op te voeren. Kijk maar eens tijdens een storm bij het strand aan de Noordzee. Aldaar zie je ervaren surfers die één zijn met de woeste zee. Bedenk dan, best kans dat zij ooit op een veilig, afgesloten, en ondiep meertje met surfen zijn begonnen; aldaar hebben zij de smaak te pakken gekregen. De vraag is alleen; hoe zijn zij begonnen? Een intro op windsurfles? Persoonlijke windsurflessen op het Wolderwijd? Of een complete meerdaagse windsurfcursus? Online is te zien dat Telstar beach het allemaal kan bieden. Zelfs het behalen van een officieel VDWS certificaat is mogelijk.

Kennismaken met windsurfen zonder de investering

Bij Telstar beach zijn alle faciliteiten om kennis te maken met de sport. Zij hebben vele surfplanken, masten, gieken en zeilen ter beschikking. Dit maakt de kennismaking met surfen zo laagdrempelig. Wederom dat strand bij de Noordzee tijdens storm, aldaar tref je veel kostbaar materiaal aan om te windsurfen, maar om kennis te maken met de sport hoef je niets te investeren. Er zijn wetsuits ION en de betere materialen van Fanatic en Duotone. Daar nog bij werken er gediplomeerde instructeurs; niets staat je in de weg om eens te gaan windsurfen bij het Strand Horst. Online staan de scherpe tarieven, want prima materiaal en CWO en VDWS gecertificeerde instructeurs voor zo’n lage prijs, kan in feite niet goedkoper

Telstar beach heeft meer in huis dan windsurfen

Nu is en blijft windsurfen een prachtige sport die je moet beleven. Maar Teslstar beach heeft meer dan windsurfen, kitesurfen en suppen. Zo kun je bij Telstar beach terecht voor:

  • Beachclub
  • Feesten w.o. bruiloften
  • Groeps- en bedrijfsuitjes
  • Scholen & camps
  • Verhuur
  • Lodges
  • Events

Telstar beach bezoeken is dus een aanrader, ook voor groepen. De kans om kennis te maken met windsurfen om daarna lekker te loungen op het terras. Over de mogelijkheden bij Telstar beach kun je in het hoogseizoen zeven dagen per week contact opnemen met de klantenservice. In de maanden oktober t/m maart is de klantenservice zes dagen per week bereikbaar. Zo kun je informeren over de verschillende mogelijkheden en eventueel reserveren. Daarna kun je gaan voor een onvergetelijke dag door kennis te maken met windsurfen, dan kan dat van je bucketlist.

Author